OTKLONJEN KVAR Tramvaji na linijama 3 i 12 ponovo na redovnoj trasi

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKLONJEN KVAR Tramvaji na linijama 3 i 12 ponovo na redovnoj trasi

Tramvaji koji saobraćaju na linijama 3 i 12 jutros od 6.20 sati ponovo saobraćaju redovnom trasom, jer je otklonjen kvar i obavljena je popravka kontaktne mreže u Ulici Mije Kovačevića.

U dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd za "Blic" su rekli da su tramvaji na tim linijama jutros od 4.20 časova bili u zastoju, te da su do 6.20 saobraćali skraćenom trasom, pa su na liniji 3 vozili od Slavije do Kneževca, a na liniji 12 od Tašmajdana do Banovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brda.

Na beogradskim ulicama jutros saobraća 1.258 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.034 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.