OPREZ Put od Feketića do Horgoša prekriven snegom

Izvor: Blic, 28.Dec.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ Put od Feketića do Horgoša prekriven snegom

Na auto-putu između Feketića i Horgoša ima snega na kolovozu i savetuje se vozačima da ograniče brzinu na 60 kilometara na sat.

Rukovodilac štaba Zimske službe kompanije Vojput Ivan Sudarević rekao je Tanjugu da je vetar smanjio intenzitet, ali da su se povećale količine padavina, pa su ekipe zimske službe ove kompanije osim posipanja uveliko krenule i sa čišćenjem saobraćajnica kamionima, a za popodne su pripremljeni i grejderi.

- “Za sad smo u dobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontaktu i sa saobraćajnom policijom i sa odeljenjem za vanredne situacije. Pripremamo i onu težu građevinsku mehanizaciju, tako da čim bude potrebe pojačaćemo svoje aktivnosti” - rekao je Sudarević Tanjugu.

Na auto-putu, na pomenutoj deonici koju održava ova kompanija, ima snega na kolovozu i preporuka je učesnicima u saobraćaju da se prilagode sadašnjem stanju na putevima i ograniče brzinu na 60 kilometara na sat, kako je i predviđeno u vreme snežnih padavina.

On je dodao da nisu registrovane saobraćajne nezgode u pravom smislu te reči, ali da je na nekoliko mesta registrovano isklizunuće vozila s puta, koja su bez većih posledica nastavila put.

Šef zimske službe JKP “Čistoća i zelenilo” Veselin Šuković rekao je Tanjugu da su sve njihove ekipe na terenu i da je grad prohodan.

Po njegovim rečima, sve ulice iz programa zimskog održavanja su tretirane i prohodne, kao i trotoari, pešačke i biciklističke staze.

“

Lokalne saobraćajnice su u redu, a ima malih problema na putu prema Ljutovu zbog vetra i nanosa” – rekao je Šuković Tanjugu.

U javnom preduzeću “Suboticatrans” kažu da se gradski i prigradski saobraćaj odvija sa manjim kašnjenjima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vetar stvara nanose na severu Srbije

Izvor: Press, 28.Dec.2014

Sneg na severu Srbije pada znatno slabijim intenzitetom nego danas, ali pojačan severo-zapadni vetar počinje da stvara nanose na pojedinim deonicama, pa se vozačima savetuje da prilagode vožnju uslovima puta, rečeno je Tanjugu u kompaniji "Vojput". ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.