OPAKA ZVER: Da li će ovaj smartfon biti najbolji u 2015. godini?

Izvor: Telegraf.rs, 29.Dec.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPAKA ZVER: Da li će ovaj smartfon biti najbolji u 2015. godini?

Reč je o LG G4 smartfonu, čije specifikacije već sada izgledaju neverovatno. Osmojezgarni 64-bitni procesor i 4 GB RAM memorije samo su neke od mogućih karakteristika ovog uređaja

Internetom trenutno kruže specifikacije hardvera koji bi se trebao naći u novom LG G4 smartfonu. Ukoliko su iste u potpunosti tačne, možemo očekivati da će ovaj uređaj imati ekran dijagonale 5.3 inča i rezolucije 2560 x 1440 piksela.

U samom “srcu” novog G4 modela nalaziće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se Qualcomm-ov 64-bitni Snapdragon 810 procesor, dok će za fluidni rad operativnog sistema i pratećih aplikacija brinuti čak 4 GB RAM memorije, piše portal “Bug.hr”.

Južnokorejski gigant LG neće štedeti ni na prostoru za skladištenje podataka, jer će ovaj model raspolagati sa 32 GB, odnosno 64 GB interne memorije. Obe verzije modela podržavaće i microSD memorijsku karticu.

Foto: Milena Đorđević

Kada je reč o prednjoj kameri, za sada nije poznato da li će G4 biti “selfie friendly”, s obzirom da trenutno nema informacija o njenom kvalitetu. Zadnja kamera biće rezolucije 20.7 megapiksela, dok će baterija imati kapacitet od 3.500 mAh.

Operativni sistem će biti naravno Android Lollipop, a kako se bude bližilo vreme predstavljanja, moguće su dodatne izmene specifikacija, pa sve pomenute informacije treba uzeti sa dozom rezerve.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.