Nuvel Vag razmrdali Beograđane u francuskom stilu

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nuvel Vag razmrdali Beograđane u francuskom stilu

Francuski bend "Nuvel Vag", koji se već odomaćio u Srbiji, održao je večeras nastup u Hangaru kod Luke Beograd.

Sat i po vremena kasnije u odnosu na predviđeno vreme, bend je izašao na scenu, a publika koja je već postala nestrpljiva, nagradila ih je ovacijama. Tehnički problemi pratili su bend tokom prve pesme, ali je ubrzo sve sređeno, pa je publika nastavila da uživa u odličnoj atmosferi koji je bend napravio.

S obzirom na to da su članovi  "Nuvel Vaga" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više od osam puta nastupali u Srbiji, vokali benda Phoebe, Zula i Elodie već su po malo i naučile srpski, pa su publiku na našem maternjem jeziku i poudravljale između pesama.

Obrade numera “Dancing with Myself” ,  "Ever fallen in love ", “Road to Nowhere”  samo su neke od pesama koje su o pesama koje su Beograđani sinoć imali priliku da čuju i uživaju u seksepilnom nastupu ali i odlačnim vokalnim sposobnostima Francuskinja.

Inače, Nuvel Vag predvode producenti Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.