Novi Call Of Duty potvrđen, evo detalja

Izvor: Blic, 22.Apr.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Call Of Duty potvrđen, evo detalja

Ljubitelji video igara željno isčekuju svaku vest o nastavku Call Of Duty a potvrda da će izaći 26. aprila je muzika za njihove uši.

Ova informacija je potvrđena, a ono malo poznatih detalja, pre svega dve slike iz igre kao i kutija u kojoj će biti spakovana, potvrđuju da će sve sve dešavati za vreme Drugog svetskog rata. Biće to povratak korenima kroz naslov Call of Duty: WWII.

- Ove godine Sledgehammer Games udružuju se sa Call of Duty a igra serijal vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najvećem svetskom ratu, skoro posle 10 godina - najavljeno je Activisiona koji stoji iza igre.

Prva tri nastavka igre dešavala su se u periodu II svetskog rata, kao i peti deo. Ove igre su naišle na odličan prijem, pre svega igrača, ali su nastavci, poput Modern Warfare i Black Ops, iako su bile najprodavanije igre godine, ipak zabeležile manje uspeha. Otuda i ne čudi vraćanje dobro proverenom receptu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.