Nova L74 serija Toshiba televizora

Izvor: ITsvet.com, 15.Apr.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova L74 serija Toshiba televizora

Kompanija Toshiba Europe predstavlja novu L74 seriju televizora sa brojnim inovacijama za napredni kvalitet zvuka i slike, kao i prednostima naprednih Smart TV Cloud servisa - u jednom, Full HD 3D TV-u. „Modeli iz nove serije televizora L74 dizajnirani su predivno kako bi se uklopili u svaki prostor, a uz napredne usluge dostupne preko Smart TV cloud servisa, obezbediće i nepresušan izvor zabave svim korisnicima“, izjavio je tim povodom Alen Rizvić, menadžer prodaje TV-a u kompaniji Toshiba Europe za Adriatic regiju, kojoj pripada i Srbija. Vrhunski kvalitet slike i zvuka ovog Full HD 3D televizora zadovoljiće i najzahtevnije korisnike, a dostupan je u tri različite veličine ekrana, dijagonale do 140 centimetara. Modeli televizora iz serije L74 biće dostupni na našem tržištu početkom maja“, najavio je Rizvić.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Toshiba predstavila novu L74 seriju televizora

Izvor: HwGurus.com, 15.Apr.2014

Kompanija Toshiba Europe predstavlja novu L74 seriju televizora, koja je kako poručuju iz ove kompanije spoj inovacija za unapređeni kvalitet zvuka i slike, i inteligencije naprednih Smart TV Cloud servisa, u jednom Full HD 3D TV-u. Prefinjenog dizajna, sa dvojezgarnim procesorom, L74 serija je stvorena...

Nastavak na HwGurus.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.