Ne propustite: Velika tura po Rusiji

Izvor: Blic, 19.Sep.2014, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne propustite: Velika tura po Rusiji

Rusija je poznata kao jedna od skupljih, a najinteresantnijih turističkih destinacija. Portal "Superodmor.rs" pripremio je specijalnu ponudu po kojoj za manje novca možete upoznati najlepše gradove Rusije i uživati u velikoj turi po ovoj zemlji. Pogledajte o kakvom aranžmanu je reč.

Specijalna ponuda portala "Superodmor.rs" nudi vam da za 757 evra dobijete 12 noćenja sa doručkom u ruskim metropolama , a u cenu je uključen i autobuski prevoz. Aranžman obuhvata jedno noćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Krakovu, Talinu, Viljnusu i Varšavi, dva noćenja u Minsku i po tri noćenja u Moskvi i Sankt Peterburgu.

Smeštaj je predviđen u hoteli sa tri i četiri zvezdice. Program puta obuhvata panoramsko razgledanje Krakova, Minska, Moskve (Crveni trg, crkva Hrista Spasa, Vrapčja brda, kompleks Lomonosova, park Pobede na Poklonoj gori, Tverska ulica, Kitaj gorod, Aleksandrovski park, Manjež...), St. Peterburga....

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.