Ne propustite: Ol inkluziv letovanje u Turskoj za 369 evra

Izvor: Blic, 31.Avg.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne propustite: Ol inkluziv letovanje u Turskoj za 369 evra

Poznato je da Turska pruža odmor i uslugu kakva se samo poželeti može, ali da je takođe i jedna od skupljih destinacija. Portal "Superodmor.rs" pripremio je neverovatnu ponudu - 10 noćenja u Alanji, avionski prevoz i ol inkluziv usluga za samo 369 evra.

Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je predviđen u hotelu sa tri zvezdice koji se nalazi u centru grada, na oko 450 metara od plaže. U okviru hotela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nalazi se i tursko kupatilo i spa centar kao i bazen sa odeljkom za decu. U lobiju je besplatan bežični internet.

Alanja je poznata kao „Majorka turske obale". Grad je podignut oko dve uvale, a tu su duge plaže koje razdvaja uzvišenje sa srednjovekovnom tvrđavom i bedemima dugim oko 7 kilometara.

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.