Najšokantnije ispovesti na SAMRTNOJ POSTELJI

Izvor: Blic, 24.Sep.2014, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najšokantnije ispovesti na SAMRTNOJ POSTELJI

Ljudi na samrtnoj postelji imaju potrebu da olakšaju dušu i da sve svoje mračne tajne podele sa nekim kako bi, kad kucne čas, “čiste” savesti otišli na “onaj svet”. Ovo su neka od najšokantnijih ispovesti u istoriji čovečanstva.

Poručnik Valter Haut, zadužen za odnose sa javnošću u Rozvelu, Nju Meksiko, mestu gde se 1947. godine navodno srušila vanzemaljska letelica, je 2006. godine na samrtnoj postelji tvrdio da je svojim očima video letelicu i dva vanzemaljca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Valter je takođe ispričao i da je bila organizovana velika akcija čišćenja teritorije, i da je letelica sa dva vanzemaljska bića prebačena u vojnu bazu u Nevadi, poznatu kao “Area 51”.

Posle nekoliko godina porodičnog nasilja, Geraldina je ubila svog muža, Džona Kelija, i telo spakovala u zamrzivač. Deci je rekla da im je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Sedam godina kasnije, 2004, Geraldina je umirala od raka dojke i na samrtno postelji ispričala ćerki o sudbini njenog oca. Ćerka je slučaj prijavila policiji, a policija je, u jednom kalifornijskom skladištu, pronašla zamrzivač sa zaleđenim telom Džona Kelija.

Slavni glumac, nominovan za oskara, Dejvid Niven, je na samrtnoj postelji priznao da je sin britanskog političara koji se plašio da mu vanbračno dete ne upropasti karijeru.

Fric Moen, stidlji i gluv čovek sa teškom govornom manom, je 1978. godine u Norveškoj uhapšen i osuđen za silovanje i ubistvo 20-godišnje devojke, iako nije bilo forenzičkih dokaza da je povezan sa ovim zločinom.

Međutim, 2005. godine, čovek po imenu Tor Hespo je na samrtnoj postelji u bolnici pozvao tri medicinske sestre i posle 27 godina priznao da je počinio ovaj stražan zločin.

Hauard Hant, CIA operativac, je bio uključen u aferu “Votergejt”. Posle Hantove smrti, njegova dva sina su tvrdili da poseduju snimak svog oca na samrtnoj postelji na kome imenije sve koji su odgovorni za Kenedijevo ubistvo.

Međutim, Hantova udovica tvrdi da su snimci lažirani i da je sve to deo plana kako bi zaradili novac. Samo je “Rolling Stone” magazin uzeo za ozbiljno ove snimke.

Moira Anderson je 1957. godine nestala u Škotskoj. Gotovo četrdeset godina kasnije, Aleksander Gartšore je na samrtnoj postelji priznao svojoj ćerki da je osramotio i ubio devojčicu i da ga njen duh i dalje proganja. Moirini ostatci nikad nisu pronađeni, čak ni posle priznanja.

Vilijam Desmond Tejlor, jedan od najuspešnijih reditelja nemih filmova, je 1920. godine ubijen, a policija nikad nije našla ubicu. Četrdesetdve godine kasnije, jedna starica na samrti je pozvala komšiju kako bi mu se ispovedila. Predstavila se kao bivša glumica Margaret Gibson i priznala da je ubila Tejlora.

Poznato je da su njih dvoje bili u romantičnoj vezi, ali motiv ubistva je umro zajedno sa Margaret.

Kada je imao 20 godina, Džulijan Altman se u jednom noćnom klubu ušunjao u svlačionicu čuvenog violiniste Bronislava Hubermana i ukrao mu violinu. Altman je kasnije i sam postao poznati violinista koristeći upravo Hubermanovu violinu.

Na samrti je svojoj ženi priznao zločin i zatražio od nje da je proda posle njegove smrti. Sadašnji vlasnik je kupio violin za 4 miliona dolara.

Svima je poznata fotografija zloglasnog vodenog stvorenja iz Loh Nesa. Decenijama se raspravljalo da li čudovište postoji ili ne. Sve do 1994. godine, kada je Kristijan Spurling na samrtnoj postelji priznao da čuvena Nesi ne postoji i da ju je napravio od igračke podmornice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.