Na Kopaoniku jutros minus sedam stepeni

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kopaoniku jutros minus sedam stepeni

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gde je u sedam časova izmereno minus sedam stepeni i gde je sneg visok četiri centimetra.

Na Crnom Vrhu je izmereno minus šest, a u Kragujevcu i Smederevskoj Palanci minus pet stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najtoplije je u Kikindi, Negotinu, Kruševcu i Nišu, gde su izmerena dva stepena.

Na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Loznici, Požegi, Kraljevu, Kuršumliji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Leskovcu, Zaječaru i Vranju izmeren je jedan stepen.

U Valjevu i Beogradu izmereno je nula, Banatskom Karlovcu, Sjenici i Dimitrovgradu minus jedan, Sremskoj Mitrovici i na Zlatiboru minus dva, a u Ćupriji minus tri stepena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.