NOVA BLAMAŽA CNN U programu prikazao mapu SRJ umesto Srbije

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA BLAMAŽA CNN U programu prikazao mapu SRJ umesto Srbije

Prilikom izveštavanja o "Kineskom samitu", američki kanal "CNN" je napravio još jedan propust. Dok je voditeljka govorila, u pozadini je prikazana mapa Savezne Republike Jugoslavije na kojoj je pisalo "Srbija".

"CNN" je od ranije poznat po sličnim propustima, a jedan od najskorijih se desio u novembru, kada je ova kuća greškom "sahranila" aktuelnog predsednika SAD.

Kuća još uvek nije uputila nikakvo saopštenje povodom ove greške.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: CNN pripojio Crnu Goru Srbiji

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2014

Američki kanal "CNN" je prilikom izveštavanja o "Kineskom samitu" napravio još jedan propust...Dok je voditeljka govorila, u pozadini je prikazana mapa Savezne Republike Jugoslavije na kojoj je pisalo "Srbija"..."CNN" je od ranije poznat po sličnim propustima, a jedan od najskorijih se desio u novembru,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.