NEPREPOZNATLJIVI Nekad su bili štreberi, sad zarađuju milione

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPREPOZNATLJIVI Nekad su bili štreberi, sad zarađuju milione

Serija "The Big bang theory" na televizijske ekrane ušla je na "mala vrata" ali su osvojili srca publike. Počeli su skromno, a danas su vlasnici nekoliko prestižnih "Emi" nagrada, a glavni glumci zarađuju ravno milion dolara po epizodi.

Serija govori o četiri prepametna, ekcentrična, ali potpuno društveno otuđena naučnika, i jednoj prelepoj, ne tako pametnoj konobarici, glumici u pokušaju. Zanimljivo je, da su karijere glavnih junaka baš takve i bile na početku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Džon Galecki igra Lenarda, a nekada je gostovao u manje-više uspešnim serijama. Tako, pojavljivao se u "Houp i Fejt" gde je karijeru počela i Megan Foks.

Igrao je i u tv filmu sa Čevi Čejsom, a mali Lenard je gotovo neprepoznatljiv na slikama sa snimanja.

Kejli Kuokeo je pre nego je postala Peni bila veštica! Doduše, ona dobra, u seriji "Čari". To je bilo pre nego što je povećala grudi.

Majim Bialik (igra Šeldonovu devojku Ejmi) je izrasla u pravu lepoticu u poređenju sa glumačkim počecima.

Transformacija i kod Melise Rauš je takođe evidentna.

Seriju su začinili i sporedni likovi, koji se pojavljuju s vremena na vreme. Kevin Susman tumači jednog od njih. Ovaj glumac glumi vlasnika strip prodavnice Stjuarta Bluma.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.