NEMA OBJAŠNJENJA U vodama Novog Zelanda krije se misteriozno morsko biće

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA OBJAŠNJENJA U vodama Novog Zelanda krije se misteriozno morsko biće

Veliko misteriozno morsko biće navodno je primećeno u tirkiznim vodama Novog Zelanda. Ovo veliko, neobjašnjivo stvorenje, primećeno je na satelitu "Google Earth" i to u području zaliva Oke. Tragajući za mestom gde će provesti odmor, inženjer Pita Vitehira ugledao je trag koji je najverovatnije ostavila 12 metara duga morska neman.

- Ne deluje kao kit, a preveliko je da bi bila ajkula. Prebrzo se kreće i pravi previše nagle pokrete da bi bio kit - rekao je Pit Vitehira.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
On je takođe negirao mogućnost da to bude trag glisera, jer je on daleko vidljiviji i belji.

Zaliv Oke bogat je peščanim, plitkim plažama. Po njima se može hodati oko 40 metara, kada se odjednom odlazi u dubinu.

Malo pre ove fotografije, pojavio se snimak džinovske krabe široke 15 metara u vodama Engleske. Ipak, neki nisu poverovali u ovakvu mogućnost i smatraju da je bio u pitanju peščani sprud nepravilnog oblika ili samo prevara nekog šaljivdžije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Primećeno misteriozno čudovište: Šta se to krije u vodama Novog Zelanda?!

Izvor: Svet, 18.Dec.2014, 12:05

Ogromno misteriozno čudovište, za kojim naučinici duže vreme tragaju, uočeno je pomoću “Google earth” u tirkiznim vodama mora na Novom Zelandu.. Veliku brazdu u moru uočio je inženjer Pit Vitejra, tražeći preko “Google eartha” svoju vikendicu na Novom Zelandu. On je zaključio da je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.