NAJMRAČNIJA TAJNA BRITANIJE Članovi elite decenijama seksualno zlostavljala i ubijali decu

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJMRAČNIJA TAJNA BRITANIJE Članovi elite decenijama seksualno zlostavljala i ubijali decu

Tvrdnje žrtava da su ih pojedini istaknuti političari i javne ličnosti decenijama zlostavljali verodostojne su i istinite - potvrdio je Skotland jard.

Priča je počela da se raspetljava kada je mladić pod pseudonimom Nik istupio u javnost. Njega su, kako tvrdi, seksualno zlostavljali političari iz parlamenta, kao i članovi britanskog establišmenta. On je ispričao i da su isti ljudi, članovi elitnog društva, odgovorni za smrt tri mladića pre 30 godina.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još nije pronašla tela momaka za koje Nik kaže da su ubijeni. Nisu još poznata ni puna imena njihovih zlostavljača, kao ni gde su se ubistva tačno dogodila.

Međutim, detektiv zadužen za ovu istragu rekao je da su Nikovi navodi „istiniti“. On je izjavio da je Nik sigurno bio zlostavljan od 1975. do 1984. godine, odnosno od njegove sedme do 16. godine.

Danas, u srednjim godinama, Nik je delimično otkrio i imena druge seksualno zlostavljane dece, kao i imena VIP ličnosti koja su navodno umešana u mučenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAJSTRAŠNIJA TAJNA BRITANIJE: Članovi elite godinama seksualno zlostavljali i ubijali decu!

Izvor: Press, 20.Dec.2014

Tvrdnje žrtava da su ih pojedini istaknuti političari i javne ličnosti decenijama zlostavljali verodostojne su i istinite - potvrdio je Skotland jard. . Priča je počela da se raspetljava kada je mladić pod pseudonimom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.