Mladiću polomljena vilica, policija traga za napadačima

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladiću polomljena vilica, policija traga za napadačima

Na uglu ulica Todora Milovanovića i Prvomajske mladić P. K.(20) zadobio je prelom gornje vilice kada su ga presrela trojica nepoznatih napadača i jedan od njih udario po glavi, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Incident je prijavio juče Zavod za hitnu medicinsku pomoć, a policija intenzivno radi na identifikaciji napadača koji su teško povredili mladića tokom noći, navode iz policije.

Mladić je zadržan na lečenju na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju u Nišu, napominju iz policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen mladić u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Sep.2014

Na uglu ulica Todora Milovanovića i Prvomajske u Nišu mladić P.K.(20) zadobio je prelom gornje vilice kada su ga presrela trojica nepoznatih napadača...Mladić je povrede zadobio kada ga je jedan od njih udario po glavi, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu...Incident je prijavio juče...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Policija traga za napadačima na studenta u Nišu

Izvor: Blic, 17.Sep.2014

Na uglu ulica Todora Milovanovića i Prvomajske mladić P.K. (20) zadobio je prelom gornje vilice kada su ga presrela trojica nepoznatih napadača i jedan od njih udario po glavi, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu...Incident je prijavio juče Zavod za hitnu medicinsku pomoć, a policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.