Milanović:Srpska vlada da se ogradi od Šešelja

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović:Srpska vlada da se ogradi od Šešelja

Predsednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović ocenio je danas da srpska vlada mora da reaguje povodom javnih ispada Vojislava Ssešelja i da se jasno ogradi od njih.

- Ćute, a moraju da se jasno ograde od toga. Srbija ga nije pustila iz Haga, ali se o tome mora izjasniti. Ukoliko žele u EU moraju da se izjasne i da osude“ te izjave - rekao je hrvatski premijer za HRT, prenela je agencija Hina.

On je ocenio da Šešelj nije trebalo da bude pušten iz Haga, jer je trebalo davno da bude osuđen, ali da haško Tužilaštvo nije dobro pripremilo optužnicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milanović: Srpska vlada da se ogradi od Šešelja

Izvor: BKTV News, 22.Nov.2014

Predsednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović ocenio je danas da srpska vlada mora da reaguje povodom javnih ispada Vojislava Ssešelja i da se jasno ogradi od njih.. . – Ćute, a moraju da se jasno ograde od toga. Srbija ga nije pustila iz Haga, ali se o tome mora izjasniti. Ukoliko žele u EU moraju...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.