MIRNO U Beogradu noć protekla bez saobraćajnih udesa

Izvor: Blic, 01.Nov.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRNO U Beogradu noć protekla bez saobraćajnih udesa

U Beogradu je noć protekla mirno bez saobraćajnih nesreća i drugih incidenata, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

U noći između petka i subote, lekari su imali 129 intervnecija, od kojih 25 na javnom mestu, najviše zbog hroničnih bolesnika.

U Klinici za psihijijatriju "Laza Lazarević" pregledano je devet osoba, troje je zadržano na lečenju, a jedna osoba je prinudno hospitalizovana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Beogradu noć protekla bez saobraćajnih udesa

Izvor: 24sata, 01.Nov.2014

U Beogradu je noć protekla mirno bez saobraćajnih nesreća i drugih incidenata, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći...U noći između petka i subote, lekari su imali 129 intervencija, od kojih 25 na javnom mestu, najviše zbog hroničnih bolesnika...U Klinici za psihijatriju...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.