MARIJA I DALJE NEIZVESNO Povređena Srpkinja uskoro stiže u zemlju

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA I DALJE NEIZVESNO Povređena Srpkinja uskoro stiže u zemlju

Ivan Vasić, suprug Marije Milošević (34), koja je teško povređena 14. jula u saobraćajnoj nesreći u Tunisu na izletu u Sahari, kaže da očekuju uskoro transport za Srbiju.

Ivan za “Blic” kaže da postoji blago poboljšanje njenog zdravstvenog stanja, ali da od operacije i povremenog skidanja sa aparata za disanje nema većih pomaka i promena.

- Očekujemo uskoro transport za Srbiju. Nemam više detalja o tome, ali je vrlo izvestan. Sada je pitanje na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će način Marija biti transportovana i gde će biti lečena po dolasku u Srbiju. Jer njoj je potrebna stalna nega, ne može samostalno da diše, ne može da se pomera. Ali nadamo se da ćemo u saradnji sa konzulatom i to rešiti - kaže Vasić.

On ističe da je oporavak njegove supruge i dalje izuzetno neizvestan.

- Doktor je povremeno skida sa aparata za disanje, ali to je samo na nekoliko sekundi. Glasa i dalje uopšte nema, pa se sporazumevamo očima i treptajima. Lagano je počela samostalno da jede, što doktori smatraju izuzetnim pomakom - naglašava Vasić.

Do nesreće je došlo kada se prevrnuo džip sa turistima iz Srbije prilikom povratka sa izleta u Sahari. Očevici pričaju da je vozač džipa sve vreme vozio izuzetno rizično.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpkinja povređena u Sahari uskoro se vraća u zemlju!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014

Iako postoji poboljšanje njenog zdravstvenog stanja, od operacije i povremenog skidanja sa aparata za disanje nema većih pomaka..Ivan Vasić, suprug Marije Milošević (34), koja je teško povređena 14. jula u saobraćajnoj nesreći u Tunisu na izletu u Sahari, kaže da očekuju uskoro transport za...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.