MAKSIMALNA kazna Milićevu 191 mesec

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKSIMALNA kazna Milićevu 191 mesec

Marko Milićev može da bude okrivljen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja učinjenog iz nehata i za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Za oba dela zakon predviđa kaznu od jedne do osam godina zatvora. U ovakvim slučajevima sud izriče jedinstvenu kaznu koja mora biti veća od zbira minimalnih propisanih kazni, a manja od zbira maksimalnih kazni za ova krivična dela, što znači da bi Milićev, u slučaju da bude optužen za oba dela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogao da robija od dve godine i jedan mesec do 15 godina i 11 meseci.

Brat Marka Milićeva odbio da svedoči, privela ga policija

Miloš Marković, brat uhapšenog vozača "kantrimena" odbio je danas da da iskaz u Trećem osnovnom tužilaštvu, a na saslušanje privela ga je policija.

Nesreća na Brankovom mostu se dogodila 25. jula, kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima kući. Njima se na mostu pokvarila “lada” i kad su izašli da ga preguraju u zaustavnu traku na njih je naleteo “mini kantrimen”.

Vozač “kantrimena” nije se zaustavio nakon nesreće, a Luka Jovanović preminuo je dan kasnije u Urgentnom centru. Kako vozač, a ni vozilo nisu pronađeni narednih dana, otac nastradalog mladića Bojan Jovanović protestovao je Brankovom mostu, na mestu gde mu je sin ubijen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.