LinkedIn ima više od 300 miliona članova

Izvor: B92, 19.Apr.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LinkedIn ima više od 300 miliona članova

Profesionalna društvena mreža LinkedIn sa sedištem u Kaliforniji objavila je u petak da je premašila granicu od 300 miliona članova, od kojih više od polovine boravište ima van SAD-a.

"Iako ova etapa oduševljava, još je dug put pred nama pre nego što stignemo do cilja stvaranja gospodarskih prilika za svakoga od 3,3 milijarde radne snage u svetu", piše na blogu zamenik predsednika ove kompanije Dip Nišar.

Da bi ostvario taj cilj, LinkedIn računa na razvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korišćenja svojih usluga putem mobilne tehnologije.

"Do kraja godine, računi na mobilnim telefonima predstavljaće više od 50 posto našeg saobraćaja na svetskom nivou", ističe on.

"Već u desetak zemalja poput Kostarike, Malezije, Singapura, Švedske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Velike Britanije, naši članovi koriste više LinkedIn na svojim mobilnim uređajima nego na poslovnim računarima", otkriva on.

Sa sedištem u Silikonskoj dolini u Kaliforniji, kompanija je prisutna u više od 200 zemalja.

U februaru su lansirala i kinesku verziju u pokušaju osvajanja najveće populacije korisnika interneta na svetu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LinkdeIn ima više od 300 miliona članova

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2014

Društvena mreža LinkedIn objavila je da je premašila granicu od 300 miliona članova.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.