LG Rolly tastatura koju možete smotati i staviti u džep (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG Rolly tastatura koju možete smotati i staviti u džep (FOTO)

LG je predstavio novu bežičnu tastaturu Rolly, koja istovremeno može raditi s dva uređaja, a možete je smotati u štapić, koji lako stane u torbicu.

Ovu tastaturu LG će prikazati sljedeće sedmice na sajmu IFA u Berlinu, a njom korejska kompanija želi povećati svoj udio na sve većem tržištu dodataka za mobilne uređaje.

Rolly se, za razliku od drugih prenosnih tastatura, odmotava duž četiri reda, a LG kaže kako će tastatura biti dovoljno prostrana za većinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << desktop korisnika. Tastatura je opremljena i sa dvije ručice na izvlačenje koje će držati vaš telefon ili tablet u uspravnom položaju. Automatski se pokreće uparivanje čim krenete odmotavati tastaturu, a pritiskom na tipku se prebacuje između uređaja. Jedna AAA baterija dovoljna je za do tri mjeseca korištenja. Rolly već od septembra stiže u  prodaju u SAD.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.