LG 34UC79G

Izvor: PCAxe.com, 08.Dec.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG 34UC79G

Zakrivljeni gejmer  
Freesync i GSync tehnologije su učinile veliki korak napred ka boljem gejming užitku uz veće frekvencije osvežavanja. Tako da se sada retko ko ko je navikao na 100/120/144Hz monitor ikada vraća na onaj sa osvežavanjem od 60Hz.
Od kompanije LG smo dobili na test jedan gejmerski monitor. Svakako nije u pitanju jedan običan monitor, već ni manje ni više zakrivljeni dijagonale 34" koji podržava AMD Freesync tehnologiju, uz osvežavanje od 144Hz sa dodatnim mogućnostima koje će značiti igračima entuzijastima. U pitanju je model LG 34UC79G ultrawide monitor koji mnoge neće ostaviti ravnodušnim.

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.