LEDENI IZAZOV Čeda se polio vodom i izazvao Karleušu, Vidića i Ivanu Španović

Izvor: Blic, 21.Avg.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDENI IZAZOV Čeda se polio vodom i izazvao Karleušu, Vidića i Ivanu Španović

Nikola Rokvić pokrenuo je u Srbiji akciju polivanja hladnom vodom, a na njegov izazov prvi je odgovorio lider LDP Čedomir Jovanović.

Nikola Rokvić pokrenuo je u Srbiji akciju polivanja hladnom vodom, a na njegov izazov prvi je odgovorio lider LDP Čedomir Jovanović.

Čeda je danas ispred predsedništva stranke skinuo majicu, u centru Beograda, i polio se ledenom vodom. A onda je sve iznenadio kada je izazvao ni manje ni više nego Jelenu Karleušu.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pozvao je da se humanitarnoj akciji pridruže i fudbaler Nemanja Vidić i atletičarka Ivana Španović.

VIDEO > Čeda Jovanović se polio ledenom vodom:

Političar je dodao kako je bitno da se svi ujedine u ovoj humanitarnoj akciji  koja ima za cilj podizanje svesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi a Čeda će novac proslediti Svratištu za decu u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeda se polio hladnom vodom i izazvao Jelenu Karleušu...

Izvor: 24sata, 21.Avg.2014

Nikola Rokvić pokrenuo je u Srbiji akciju polivanja hladnom vodom, a na njegov izazov prvi je odgovorio lider LDP Čedomir Jovanović...Čeda je danas ispred predsedništva stranke skinuo majicu, u centru Beograda, i polio se ledenom vodom...A onda je sve iznenadio kada je izazvao ni manje ni više...

Nastavak na 24sata...

Ivana Španović prihvatila ledeni izazov Čede Jovanovića (VIDEO)

Izvor: Story, 21.Avg.2014

Fotografi su snimili glumicu kako ležerno obučena uživa u laganoj jutarnjoj šetnji sa suprugom i njihovim psom u Los Anđelesu...Zoe Saldana i Marko Perego, foto: Profimedia..Tridesetšestogodišnja glumica Zoe Saldana i njen godinu dana mlađi izabranik Marko Perego uživaju u iščekivanju svog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.