LEČIO SE OD DEPRESIJE Bila srećna što joj se muž vratio, on joj pred zoru presudio

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEČIO SE OD DEPRESIJE Bila srećna što joj se muž vratio, on joj pred zoru presudio

Aleksandar Kusturić (42) ubio je juče satarom, u novosadskom naselju Grbavica, suprugu Danijelu (43), dok je njihova petogodišnja ćerka spavala u drugoj sobi.

Osumnjičeni za zločin je, kako saznajemo, bio razdvojen od porodice dva meseca jer je bolovao od depresije, a u svoj stan na Grbavici vratio se u četvrtak ujutro, jer je trebalo da njihova ćerka u ponedeljak pođe prvi put u vrtić.

Ćerka

Devojčica A. K. juče je odmah, tokom policijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uviđaja, smeštena u Sigurnu kuću.

Zločin se dogodio pred zoru. Aleksandar je ženu ubio jednim udarcem u glavu, kuhinjskom satarom. Pozvao je potom policiju i rekao da misli da mu je žena mrtva, jer ne diše. Kada je došla, policija je u stanu zatekla iskasapljenu Danijelu, a njihovu petogodišnju ćerku, koja se u međuvremenu probudila, u susednoj sobi.

- Noć pred tragediju Danijela je bila kod nas na kafi i ništa nije ni ukazivalo na tragediju. Bila je srećna što joj se muž konačno, tog jutra, vratio kući. Bio je više od 40 dana odsutan, malo u Crvenki kod svojih, pa na moru u Crnoj Gori. Teško joj je bilo i stalno se žalila, ali ju je brat savetovao da ga ne zove, da mu ne dosađuje i tešio je da će se vratiti. Do ovog razdvajanja, bili su uvek nasmejani, držali su se za ruke... - priča D. T., prijatelj porodice Kosturić.

Majka ubice: Šta učini, Aleksandre

Majka osumnjičenog za svirepo ubistvo Vida Kusturić iz Crvenke u šoku je što je njen sin počinio ovakav zločin.

- Ne mogu da verujem. Pa što je to učinio, mili moj sin. Bio je kod nas u Crvenki, pa je otišao s porodicom mog drugog sina na more, da se odmori. Bio je bolestan, već duže vreme u teškoj depresiji. Pre dva dana se vratio u Novi Sad kod Danijele da ćerku spreme za vrtić - jecala je majka Vida.

Kako kaže, trebalo je da mala A. K. prvi put pođe u vrtić, u ponedeljak. Dosad nisu uspevali da je upišu jer su i Danijela i Aleksandar nezaposleni.

- Bila je tako uzbuđena jer im ćerka kreće u školicu. Danijela nam je ispričala i da se Aleksandar raspitivao šta je rekla prijateljima o tome gde je proveo dva meseca. Ona ga je umirivala govoreći da svi misle da je u banji - kaže D. T.

Porodica Kusturić živela je u stanu koji je u Aleksandrovom vlasništvu oko sedam godina, ali su oboje već duže vreme bili bez posla. Ubijena žena je bila fizioterapeut, a on veterinar. Oboje su iz Crvenke.

Hronologija ubistava supruga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAO ZALIVEN Veterinar koji je iskasapio suprugu ne progovara

Izvor: Blic, 31.Avg.2014, 14:17

Aleksandar Kusturić (42), koji je u petak satarom ubio suprugu Danijelu Kusturić (43), u novosadskom naselju Grbavica, juče je priveden na saslušanje kod novosadskog višeg tužioca, posle čega mu je odredio pritvor do 30 dana...Na saslušanju, osumnjičeni za svirepo ubistvo se kao i prethodnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.