Krivične prijave protiv četvoro radnika Elektromorave

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave protiv četvoro radnika Elektromorave

Policija je podnela krivične prijave protiv četiri radnika Elektromorave, Živorada M. (63) iz Rama, šefa poslovnice Elektromorave u Velikom Gradištu, Časlava B.(50) iz sela Požežano, Nenada R. (50) iz sela Kusići i Živorada P. (39) iz Velikog Gradišta.

Oni se terete da su omogućili investitoru Saši Pantiću da poslovno-stambeni objekat, u Ulici kneza Lazara broj 24 u Velikom Gradištu, priključi na elektromrežu, iako za to nije imao zakonske dozvole i uplaćene takse. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Time su mu omogućili protivpravnu dobit od preko četiri miliona dinara, koliko je i šteta naneta Elektromoravi.

Živorad M. tereti se da je, zajedno sa svojim saradnicima, 2010. godine odobrio radni nalog i materijal da bi se sporni objekat priključio na elektromrežu bez dobijene dozvole i plaćene takse. U ovom objektu na mrežu je nezakonito priključeno 12 stanova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.