Kris Libing pred BG žurku: Devojkama nisam dostupan

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Libing pred BG žurku: Devojkama nisam dostupan

Jedan od najpopularnijih nemačkih di-džejeva i producenata Kris Libing nastupiće 20. septembra u beogradskom klubu „Depo“ u okviru velike „Freedom Music“ žurke. Libingu ovo neće biti prvi put u Beogradu, a za "24 sata" otkriva koje je mesto na planeti najbolje za provod.

Ovdašnja publika te dobro poznaje, a po čemu ti specijalno pamtiš ovaj grad?

- Po prvom nastupu, sećam se da je to bilo u velikom prostoru koji je nalikovao napuštenom skladištu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili fabrici. Bilo je prepuno i pretoplo. Tada nisam mogao ni da pretpostavim da Beograd ima tako sjajnu muzičku scenu i tako energičnu publiku. Zbog toga sam i odlučio da sledeći beogradski nastup snimim pa je tako 2005. nastalo izdanje „Live in Beograd“.

Da li si usput upoznao srpsku muzičku scenu?

- Iskreno, ne baš. Znam da i vi imate folk scenu kao i sve zemlje na svetu, ali ne znam dalje od toga. Mada, utisak mi je da su iz Srbije uvek dolazili kvalitetni DJ-evi.

Kakvu muziku slušaš ovih dana?

- Veliki sam fan 80-ih i 90-ih. Na primer, volim Depeche Mode. U muziku sam i ušao kao fan. A što se tiče drugih DJ-eva, možda je malo čudno, ali slabo nalazim vremena da ih ispratim. Na primer, nikad u avionu ne slušam druge DJ-eve.

Ceo intervju možete pročitati na sajtu 24sata.rs ili klikom OVDE

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.