Krali sušeno meso u okolini Čačka

Izvor: Blic, 28.Dec.2014, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krali sušeno meso u okolini Čačka

U decembru su obijene su tri sušare meštana Slatinske Banje, Mršinaca i Kukića, a evidentiran je i jedan pokušaj krađe, potvrđeno je u Policijskoj upravi Čačka.

Iz sušara žitelja ovih čačanskih sela, kako kažu u policiji, ukradeno je sušeno meso, ali nije precizirano o kojoj količini se radi.

Kako dodaju, policija je rasvetlila sve krađe i jedan pokušaj, a protiv tri osobe biće podnete odgovarajuće prijave.

Prema rečima Verice Martać iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Slatinske Banje lopovi iz njenog domaćinstva odneli 100 kilograma suvog mesa.

"Za zimu smo zaklali dve svinje i više tovljenih ćuraka. Nakon pripreme, meso je odneto u pušnicu na sušenje. Međutim, pre nekoliko dana, kada smo ustali, videli smo da je sušara obijena i sve iz nje odneto", kazala je ona dodajući da ništa tokom noći, kada se to dogodilo, njena porodica nije čula.

Martaćeva kaže da je krađa odmah prijavljen policiji, a pronađen je jedan počinilac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.