Konkurs za dodelu novčane pomoći izbeglicama sa Zvezdare

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za dodelu novčane pomoći izbeglicama sa Zvezdare

Opština Zvezdara danas je uputila javni poziv izbeglicama koje imaju taj status i interno raseljenim licima sa te opštine, da se što pre, a najkasnije do 17. septembra, jave radi konkursa za dodelu novčane pomoći najugroženijima.

Kako se navodi u saopštenju opštine Zvezdara, Povereništvo za izbeglice te opštine je raspisalo javni poziv postupajući po uputstvu Komesarijata za izbeglice Srbije.

Javni poziv je upućen izbeglicama u statusu i interno raseljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << licima, koja imaju prebivalište ili boravište na teritoriji opštine.

Zainteresovani za konkurs su dužni da podnesu zahtev, koji mogu preuzeti na prijavnici opštine Zvezdara i da dostave više dokumenata.

Popunjen obrazac, uz prikupljenu dokumentaciju, treba predati u Opštini Zvezdara na šalterima pet ili šest, svakog radnog dana od 07.30 do 18.30 sati.

Za stara, nemoćna i lica sa invaliditetom koja nisu u mogućnosti da dođu lično, zahteve mogu popuniti i predati srodnici ili lica koja ona budu odredila.

Kako se navodi u saopštenju, dodatne informacije mogu se dobiti na broj 011 3405 775 svakog radnog dana od 07.30 do15.30 sati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.