Kolege ubijenog žandarma: Osećamo se kao glineni golubovi

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege ubijenog žandarma: Osećamo se kao glineni golubovi

Pripadnik Žandarmerije Stevan Sinđelić, koji je ranjen u glavu, preminuo je jutros na VMA.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da je pripadnik srpske Žandarmerije Stevan Sinđelić preminuo od posledica rana zadobijanih u napadu na srpku policiju u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Sinđelićeve kolege, pored bola za izgubljenim drugom i prijateljem, imaju osećaj da su „glineni golubovi“ u igri koju im nameće međunarodna zajednica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- U takvoj svirepoj igri, albanski separatisti večito imaju popust, uvek za njih imaju razumevanja oni koji su i priznali tu kvazidržavu na jugu Srbije. Da li će i ovoga puta smrt kolege Sinđelića biti obrazložena kao puki sticaj okolnosti, a da se ne kaže istina o tome šta smrt kolege zapravo jeste: zločinački teroristički napad na državu Srbiju i njene predstavnike: žandarme u kome je Stevan Sinđelić dao svoj mladi život za Srbiju - kažu kolege ubijenog Sinđelića.

U jutrošnjoj razmeni vatre, ubijen je i jedan Albanac, čije telo se i dalje nalazi na mestu sukoba.

Stefanović je izražavajući saučešće porodici policajca Stevana Sinđelića istakao da će zahtevati da se počinioci ovog terorističkog akta pronađu i najoštrije kazne.

Hitac je došao sa kosovske strane, a pripadnik Žandarmerije Stevan Sinđelić je pogođen u glavu.

Novi incident dogodio se jutros kada su nepoznati napadači, prepostavlja se da je reč o kradljivcima šume sa Kosova, otvorili vatru na pripadnika Žandarmerije i ranili ga.

U razmeni vatre s policijom juče je ranjen jedan šumokradica kod Kuršumlije.

Albanac Z.N. (40) koji je ranjen u okršaju sa policijom kod Merdara 27.avgusta, prebačen je u Klinički centar u Nišu i nalazi se u stabilnom stanju.

-Pacijent je zadobio prostrelnu ranu natkolenice i prelom butne kosti. Njegovo stanje je stabilno i biće operisan kako bi prelom bio fiksiran, izjavio je dr Miloš Stanojlović sa Ortopedske klinike KC Niš.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.