Knjiga o Facebooku

Izvor: ITsvet.com, 11.Jun.2010, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjiga o Facebooku

Facebook Effect: The Inside Story of Company Connecting the World je naziv knjige o Facebook društvenoj mreži koju je napisao David Kickpatrick. Ova knjiga je fascinantna ali donekle i komplikovana. Srećom, novinar David Kickpatrick je dobar vodič koji čitaoce vodi kroz priču o početku kompanije koja je počela kao The Facebook osnivača Mark Zuckerberg-a, 2004 godine. Interesantno je da knjiga počinje ne Zuckerberg-om već pričom o Oscaru Moralesu iz Kolumbije koji je 2008 godine osnovao Facebook grupu koja je protestovala protiv Revolucionarnih snaga u Kolumbiji, što je dovelo do popularizacije borbe protiv ove organizacije i njenog proglašavanja za terorističku.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Facebook Effect: The Inside Story of Company Connecting the World

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Jun.2010

CAMBRIDGE - Facebook Effect: The Inside Story of Company Connecting the World je naziv knjige o Facebook društvenoj mreži koju je napisao David Kickpatrick.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.