Kejt Midlton prekršila kraljevsku tradiciju, za Božić otišla kod roditelja

Izvor: Blic, 28.Dec.2014, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Midlton prekršila kraljevsku tradiciju, za Božić otišla kod roditelja

Vojvotkinja od Kembridža prekršila je kraljevsku tradiciju odlukom da ovaj Božić proslavi sa svojom porodicom i roditeljima u Norfolku, piše “Inkviziter”.

Nakon odlaska u crkvu Svete Marije Magdalene na kraljičinom imanju u Sendringamu, Kejt Midlton i princ Vilijam otišli su sa sinom Džordžom na večeru sa princezinim roditeljima, iako to nije po “kraljevskom protokolu”.

Trebalo je da se Kejt i Vilijam pridruže kraljici Elizabeti II i princu Filipu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sendringamu na božićnoj večeri, kao prošle godine.

Kako ocenjuje “Inkviziter”, činjenica da je kraljevski par prekršio božićnu tradiciju, govori o budućem pravcu u kome se kreće britanska monarhija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZA BOŽIĆ OTIŠLA KOD RODITELJA: Kejt Midlton prekršila kraljevski protokol!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2014

Vojvotkinja od Kembridža prekršila je kraljevsku tradiciju odlukom da ovaj Božić proslavi sa svojom porodicom i roditeljima u Norfolku...Nakon odlaska u crkvu Svete Marije Magdalene na kraljičinom imanju u Sendringamu, Kejt Midlton i princ Vilijam otišli su sa sinom Džordžom na večeru sa princezinim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.