Karleuša: Ko bi Čedi rekao NE

Izvor: Blic, 22.Avg.2014, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša: Ko bi Čedi rekao NE

Lider LDP-a Čedomir Jovanović prihvatio je „ledeni izazov” folkera Nikole Rokvića. Po njegovoj želji, niz će nastaviti „mala od skandala“.

- Da li je realno da se Čedi kaže ne? Naravno da prihvatam izazov i učiniću to sa zadovoljstvom - poručuje Jelena Karleuša za „Blic“.

U globalnoj humanitarnoj kampanji, koja za cilj ima podizanje svesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, pored Čede, Nikola je izazvao i Ivicu Dačića i Dragana Markovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Palmu.

Izazovu se odazvao samo Čeda, koji je juče u 13 časova u centru Beograda skinuo košulju i go do pojasa stao pred novinarima i prolaznicima, a zatim su ga saradnici polili ledenom vodom.

Ivana Španović

Atletičarka je na Fejsbuku napisala da prihvata izazov, a zatim je to obrisala

- Svaka čast Čedi. Drago mi je što se odazvao akciji i izašao iz stereotipa ponašanja političara zarad jedne lepe humanitarne stvari - kaže Rokvić.

Osim Jelene, Čeda je izazvao i atletičarku Ivanu Španović i fudbalera Nemanju Vidića. On nam je objasnio zašto nije odabrao nijednog kolegu.

- Ličnosti sam birao prema svojim afinitetima, mislim da su to dovoljno poznati ljudi, a u svakom slučaju su lepi kada su mokri - rekao je Čeda, dodavši da mu ledena voda ne predstavlja problem jer je često boravio i na nižim temperaturama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo šta je Karleuša odgovorila Čedi, pošto ju je "izazvao"

Izvor: 24sata, 22.Avg.2014

Lider LDP-a Čedomir Jovanović prihvatio je „ledeni izazov” folkera Nikole Rokvića. Po njegovoj želji, niz će nastaviti „mala od skandala“...- Da li je realno da se Čedi kaže ne? Naravno da prihvatam izazov i učiniću to sa zadovoljstvom - poručuje Jelena Karleuša za „Blic“...U globalnoj...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.