„Kantrimena“ sakrio zvezdarski klan

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Kantrimena“ sakrio zvezdarski klan

Ubici Luke Jovanovića (21) najverovatnije su pomogli članovi kriminalnog klana sa Zvezdare da sakrije automobil.

Saradnici Marka Milićeva sada su pod istragom policije, a svi njegovi prijatelji iz zvezdarskog klana biće ispitani pod sumnjom da su mu pomogli da u okolini Zvezdarske šume sakrije automobil “kantrimen”.

Milićev i njegov kum Bratislav Vešović, koji je u pritvoru, kobne večeri su posle gaženja na Brankovom mostu, “kantrimen” odvezli kod pumpe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Čingrijinoj ulici odakle se “mini morisu” gubi svaki trag. Kumovi su se zatim peške, posle sedam minuta, vratili iz pravca Zvezdarske šume.

- Sumnja se da je neko od saradnika Milićeva iz zvezdarsklog klana, s kojima je preprodavao drogu, učestvovao u sklanjanju “kantrimena”. Kriminalne grupe, naravno, imaju saradnike koji skrivaju automobile - kaže izvor “Blica”.

I dalje se krije u Turskoj

Srpski istražitelji i dalje imaju podatke da Marko Milićev nije napustio Tursku u koju je od 10. avgusta. Stigao je letom za Istanbul, s avionskom kartom u jednom pravcu.

- Ni na jednom graničnom prelazu u Turskoj nije se pojavio Marko Milićev niti Marko Marković, kako se ranije zvao dok nije preuzeo prezime supruge septembra 2013. Pasoš sa starim imenom nije vratio, rekavši da ga je izgubio, a izdat mu je novi s prezimenom supruge Nade. Zbog toga je Treće osnovno tužilaštvo zahtevalo da se izda Interpolova crvena poternica za oba imena - kaže izvor “Blica”.

Milićev je, tvrde policijski izvori, bio povezan sa zvezdarskim klanom kao jedan od dilera droge. Lukin ubica ima podeblji policijski dosije. Tuču koju je imao u kafani 2002. tužilaštvo je okarakterisalo kao pokušaj ubistva, a Milićev je u Beogradu osuđen na tri godine i šest meseci zatvora. Tu kaznu je odležao i izašao je iz zatvora 2011. Tokom 2004. bio je osumnjičen za tešku krađu i nedozvoljeno držanje oružja.

Osuđivan je i u Nemačkoj. U zatvoru u Štutgartu je proveo dve godine, a ranije su mu presuđivane uslovne kazne - jedna od pola godine, druga od deset meseci

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sakrili "kantrimena": Marku Milićevu pomagao zvezdarski klan?!

Izvor: Press, 23.Avg.2014

Saradnici Marka Milićeva sada su pod istragom policije, a svi njegovi prijatelji iz zvezdarskog klana biće ispitani pod sumnjom da su mu pomogli da u okolini Zvezdarske šume sakrije automobil “kantrimen”.. Milićev i njegov kum Bratislav Vešović, koji je u pritvoru, kobne večeri su posle gaženja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.