Kako se besplatno digitalizovati?

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se besplatno digitalizovati?

Uz IPTV uslugu Telekoma Srbija, digitalizujte se besplatno, brzo i lako.

Od perioda „crno-bele“ televizije, preko slike u boji, pa sve do televizijskog programa visoke definicije (HD), televizija se menjala i donosila nam novo korisničko iskustvo. Tako je i danas, kada smo na prekretnici još jedne značajne televizijske epohe, kada se prelazi sa analognog na digitalni televizijski signal.

Umesto da se izlažete nepotrebnim troškovima za kupovinu novog televizora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili

dodatne opreme (Set Top Box-a) koja podržava emitovanje digitalnog signala, IPTV usluga Telekoma Srbija vam omogućava da uz opremu koju od nas dobijate i već postojeću telefonsku liniju do vašeg doma dolazi digitalni TV signal visokog kvaliteta, spreman na dvosmernu komunikaciju punu interaktivnih multimedijalnih sadržaja.

Svi postojeći i budući IPTV korisnici Telekoma Srbija, kao i korisnici Box paketa koji sadrži i Televiziju, su uz naše IPTV Set Top Box-ove koje dobijaju za korišćenje usluge već besplatno digitalizovani i nema potrebe da kupuju dodatne uređaje – dovoljno je samo da uživaju u izuzetnom kvalitetu slike i zvuka.

Takođe, uz naš IPTV nema potrebe za pretragom frekvencija na televizoru za svaki kanal posebno, kao ni potrebe za televizorom koji memoriše veliki broj kanala.

Uz IPTV vam je na raspolaganju veliki izbor TV kanala, kao i raznovrsnih radio stanica uz koje možete da uživate i upotpunite vaše slobodno vreme.

Za više informacija o IPTV usluzi, cenama i paketima kanala posetite sajt Telekoma Srbija. Iskoristite sve pogodnosti koje vam IPTV pruža i digitalizujte se besplatno, brzo i lako.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.