Kaća: Skidam se jer znam da sam seksi

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća: Skidam se jer znam da sam seksi

Otkad sam ugradila silikone mnogo sam zadovoljnija svojim odrazom u ogledalu, kaže za „Blic“ popularna pevačica.

Leskovčanke Katarina Živković i Ella obnažile su se na snimanju spota za duet „Ludilo“.

Kaća kaže da joj skidanje pred kamerama više nije strano, ali da je ovoga puta uživala više nego inače.

- Surovi sam profesionalac, tako da mi ništa nije strano. Slušam producenta, reditelja, stilistu... Radim sve što se od mene očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako bi ishod bio bolji. Što se skidanja tiče, uživala sam. U donjem vešu sam se osećala seksi i zavodljivo.

Nakon operacije sve mi bolje stoji - kaže Katarina kojoj tek sada prolaze bolovi koje je imala posle ugradnje silikona u grudi.

Ako je suditi po fotografijama sa snimanja spota, ne sumnjamo da će se publici, posebno muškarcima, izuzetno svideti.

Pevačica je sigurna u uspeh nove pesme.

- Pesma je sjajna, jedva čekam da je čujete i vidite spot, koji će sigurno biti fenomenalan. Ella je moja drugarica iz Leskovca i znamo se čitav život, zato sam pristala da s njom otpevam duet - kaže atraktivna pevačica, koja je nakon raskida dugodišnje veze sa manekenom Banetom Jankovićem sama.

- Zaljubljena sam, ali nemam dečka - tvrdi Kaća.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.