KUGUARKA Neda Ukraden ima 40 godina mlađeg dečka!

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUGUARKA Neda Ukraden ima 40 godina mlađeg dečka!

Pevačica Neda Ukraden navodno je u vezi sa mladićem koji je čak četiri decenije mlađi od nje, piše Alo!

Kada je ekipa "Blica" letos posetila Nedu Ukraden u njenoj kući u Tuvtu, Neda nam na rastanku rekla:

- Ajde, ajde, posle vašeg teksta da i ja nađem nekog finog gospodina - a mi smo joj poželeli sreću u potrazi.

Neda nije znala da sve što bi trebalo da uradi jeste da se skine u haltere i đipa po sceni šoua "Tvoje lice zvuči poznato".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo ko zna da je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio. Neda se sa njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj prija ova veza. Stalno je nasmejana i raspoložena. Godine im ne predstavljaju nikakav problem niti to spominju. Za sada se viđaju u stanu i trude se da sakriju vezu za koju znaju gotovo svi njihovi prijatelji - govori dobro obavešten izvor.

Neda nije ni demantovala ni potvrdila ove navode.

- Moji vršnjaci okupirani su devojkama od 20 godina, pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvek ističem da je važno da je čovek mlad duhom, a krštenica nije bitna. Prija mi to što se za mene interesuju dosta mlađi muškarci od mene - rekla je Neda za “Alo!”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.