KEBA RASPLAKAO IVANA: Ivanović se gušio od smeha zbog imitacije Lejdi Kebe

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEBA RASPLAKAO IVANA: Ivanović se gušio od smeha zbog imitacije "Lejdi Kebe"

Kada se Keba prihvati zadatka, nema greške - jer će vas obavezno nasmejati do suza. I ovog puta je dokazao da je sjajan zabavljač. Pogledajte nastup koji je i sudije rasplakao od smeha!

Svi smo čuli za Ledi Gagu, milionski tiraži, milionski pregledi njenih hitova na YT, mnogobrojne nagrade, ali pored svojih hitova poznata i po šokantnom oblačenju, imidžu i nastupima, to je sastavni deo ove pevačice. I koliko god da mislimo da smo sve videli kada je ona u pitanju, uvek nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kraju iznenadi.Ali mislim da nas nikada nije iznenadila koliko Keba u ovoj imitaciji.

Ja sam sad umrla,hahahahahahahhhahahhaaaaaaaa pa jaooooooooooo:)))) its official,Keba je Boooog!!!!! #tlzp

Niste mogli ni da ga zamislite u ovoj ulozi! A da je dao svoj maksimum videlo se na sceni. Publika je vrištala od ushićenja. To je i žiri primetio i pohvalio.

IT'S OFFICIAL - KEBO JA TE VOLIM #tlzp

„Delovalo je od starta da je pesma za Kebu – Born this way. Pokazao si da si ozbiljan bog. Mogu samo da ustanem da ti aplaudiram“, bio je kratak Ivan.

„Ovo je najteži zadatak. I zahvaljujući ovakvim nastupima ovaj šou postoji“, objasnio je Kostujkov, dok Đuro nije mogao da dođe sebi od smeha. „ Ovo je meni ludilo. Mene je tebe strah. Ovo je neki zombi Ledi Gaga, nadrealno totalno. Otišao si toloko daleko da ne znam hoćeš li moći da se vratiš“.

Ceo snimak možete pogledati OVDE

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.