KAKAV MIKS Pogledajte snimke koji su vas nasmejali i raznežili u 2014. godini!

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV MIKS Pogledajte snimke koji su vas nasmejali i raznežili u 2014. godini!

Volite da gledate zabavne video snimke na Jutjubu? Pratite neustrašljive hazardere koji pomeraju granice ljudskih mogućnosti? Onda je ovo pravi video za vas!

Luk Bergeron, poznat kao Zapatu, napravio je kompilaciju najzabavnijih i najgledanijih snimaka na Jutjubu, u okviru svog video projekta za kraj godine.

Možete videti ljude koji ne znaju za strah i izazivaju život do krajnjih granica. Tu su psi koje su nas nasmejali i raznežili ove godine, ali i ljudi koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nas inspirisali da plešemo i da se radujemo životu.

Bio je tu i jedan tata koji je sve oduševio kada se obukao kao Spajdermen kako bi nasmejao svoje dete. Sećate se? Stranci koji se ljube pred kamerama, Bil Gejts u ledenom izazovu i atlete koje širom sveta pomeraju granice stvarnosti.

Bergeron, koji ove kompilacije pravi godinama, sada je iskoristio čak 233 najboljih video klipova.

Pogledajte i budite deo nekih od najzabavnijih, ali i divnih i veoma inspirativnih momenata 2014.godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV MIKS Pogledajte snimke koji su vas nasmejali i raznežili u 2014. godini!

Izvor: 24sata, 17.Dec.2014

Volite da gledate zabavne video snimke na Jutjubu? Pratite neustrašljive hazardere koji pomeraju granice ljudskih mogućnosti? Onda je ovo pravi video za vas!..Luk Bergeron, poznat kao Zapatu, napravio je kompilaciju najzabavnijih i najgledanijih snimaka na Jutjubu, u okviru svog video projekta za kraj...

Nastavak na 24sata...

KAKAV MIKS Pogledajte snimke koji su vas nasmejali i raznežili u 2014. godini (VIDEO)

Izvor: 24sata, 17.Dec.2014

Volite da gledate zabavne video snimke na Jutjubu? Pratite neustrašive hazardere koji pomeraju granice ljudskih mogućnosti? Onda je ovo pravi video za vas!..Luk Bergeron, poznat kao Zapatu, napravio je kompilaciju najzabavnijih i najgledanijih snimaka na Jutjubu, u okviru svog video projekta za kraj...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.