Još jedan čovek uhapšen u zabranjenoj zoni Bele kuće

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan čovek uhapšen u zabranjenoj zoni Bele kuće

Dan posle hapšenja jednog 42. godišnjeg muškarca posle neuspešnog pokušaja da uđe u Belu kuću, danas je uhapšen još jedan čovek u zabranjenoj zoni Bele kuće.

On je uhapšen pošto se pojavio u kolima par trenutaka pošto mu je bio zabranjen prolaz na ulazu za pešake, prenela je agencija AFP.

Čovek je najpre peške došao do kapije na severozapadnoj strani Bele kuće ali mu nije bio dozvoljen prolaz, te je nešto kasnije pokušao da automobilom prođe na drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strani Bele kuće.

Pošto je došao u zabranjenu zonu, uhapšen je i protiv njega je podignuta optužnica za nezakonit ulazak. Dan ranije uhapšen je Omar Dž. Gonzales iz Koperas Kouva  u državi Teksas, nakon što je preskočio ogradu i došao do glavnog ulaza u rezidenciju američkog predsednika Baraka Obame, koji je nešto pre toga napustio zgradu.

Činjenica da je Gonzales stigao do vrata neprihvatljiva je i biće detaljno analizirana, rekao je predstavnik Tajne službe. To nije prvi put da neko preskoči visoku ogradu Bele kuće, međutim oni koji to učine obično bivaju zaustavljeni skoro istog trenutka i ne odmaknu daleko pre nego što budu uhapšeni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sprečen novi upad u Belu kuću

Izvor: B92, 21.Sep.2014

Dan posle hapšenja jednog muškarca posle neuspešnog pokušaja da uđe u Belu kuću uhapšen je još jedan čovek u zabranjenoj zoni Bele kuće...On je uhapšen pošto se pojavio u kolima par trenutaka pošto mu je bio zabranjen prolaz na ulazu za pešake...Čovek je najpre peške došao do kapije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.