Jedva izvukao živu glavu: Šabana napali u Hrvatskoj

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedva izvukao živu glavu: Šabana napali u Hrvatskoj

Folk pevač Šaban Šaulić se našao u pravoj nevolji, nakon što je otpužen da nije ispoštovao dogovor vredan 10.000 evra.

Naime, pevaču je plaćena tolika suma novca kako bi nastupio na privatnoj zabavi u Poreču i zabavljao goste tokom dva sata, što Šaban navodno nije ispoštovao.

On je u četvrtak veče zajedno sa Viki Miljković, Kemalom Montenom, Bokijem Miloševićem, Aleksandrom Prijović i "Fantastik" bendom, pevao na rođendanu supruge jednog biznismena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a umesto dogovorenih dva sata, Šaban je pevao nepunih 45 minuta, saznaje Kurir.

Pošto je u tajnosti napustio svečanu salu, pojedini gosti, koji su u hrvatskim krugovima poznati kao veoma opasni, su krenuli u potragu za njim kako bi ga vratili na binu i naterali da peva.

"Sve je delovala normalno do trenutka kad su pojedinci shvatili da se Šaban sa suprugom Gordanom i sinom Mihajlom iskrao iz sale i uputio ka hotelu koji je u vlasništvu njihovog prijatelja Ćazima Osmanija, koji je takođe bio na slavlju. Oni su opasni momci i Šaban nije trebalo tako da se ponaša jer je unapred dobio honorar da peva dva sata, a pevao je samo 45 minuta. Da ih slavljenica nije zaustavila, oni bi ga našli i svašta bi bilo. S druge strane, Viki i članovi Fantasik benda ispali su pravi profesionalci i nisu stali dok poslednji gost nije otišao" - naveo je izvor Kurira.

Supruga pevača se takođe oglasila povodom ovog incidenta, navodeći kako je Šaban ispoštovao dogovor i da je jednostavno želeo da i njegove kolege malo pevaju kako bi ih ispoštovao.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.