JEZIVO Stravičan snimak sudara vozova i kamiona u Kazahstanu

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO Stravičan snimak sudara vozova i kamiona u Kazahstanu

Juče se oko podneva u Kazahstanu dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 24-godišnji muškarac, vozač kamiona na koji je naleteo teretni voz. Nesreća je zabeležila bezbednosna kamera, a snimak se ne preporučuje osetljivim osobama.

Sa snimka se ne može utvrditi tačan uzrok ove nesreće, pošto se ne vidi jasno da li su kočnice na kamionu otkazale, ili je vozač kamiona na vreme počeo da koči, a zatim proklizao do koloseka, gde ga je prvo očešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan voz, a onda na njega naleteo drugi iz suprotnog smera.

Upozorenje: Snimak sadrži uznemirujuće scene, pa se ne preporučuje osetljivijim čitaocima.

VIDEO > Voz naleće na kamion u Kazahstanu:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAO NA FILMU: Stravičan sudar vozova i kamiona (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 01:32

U Kazahstanu se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 24-godišnji muškarac, vozač kamiona na koji je naleteo teretni voz. Nesreću je zabeležila obližnja sigurnosna kamera...Sa ovog snimka se ne može utvrditi tačan uzrok stravične nesreće. Ne vidi se jasno da li su možda...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.