Izmenjen režim saobraćaja zbog radova kod Begaljičkog brda

Izvor: Blic, 21.Avg.2014, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjen režim saobraćaja zbog radova kod Begaljičkog brda

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će zbog radova na dela auto-puta E-75 kod Begaljičkog brda danas, u periodu od 07 do 17 časova biti izmenjen režim saobraćaja u smeru Niš- Beograd, tako što će biti zatvorena spora kolovozna traka.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će zbog radova na dela auto-puta E-75 kod Begaljičkog brda danas, u periodu od 07 do 17 časova biti izmenjen režim saobraćaja u smeru Niš- Beograd, tako što će biti zatvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spora kolovozna traka.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

"Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.