Iz kuhinje Merilina Mensona: Pevačica Lana Del Rej glumi u brutalnim scenama silovanja! (18+)

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz kuhinje Merilina Mensona: Pevačica Lana Del Rej glumi u brutalnim scenama silovanja! (18+)

Brutalni snimak u kome Lana Del Rej glumi silovanje procureo je u javnost. je objavljen. Sumnja se da je "muški" lik u snimku Merlin Menson, koji opovrgava te tvrdnje. Snimak nije za mlađe od 18 godina.

Popularni pevač Merilin Menson demantovao je da ima ikakve veze sa snimkom koji je procurio u javnost u kome pevačica Lana Del Rej glumi u brutalnim scenama silovanja.

Naime u pomenutom snimku popularnu pevačicu nasilnik baca na krevet, seksualno zlostavlja i na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ona ostaje da leži u suzama, a zbog brutalnosti snimka koji je snimljen pre godinu dana on je zabranjen za puštanje u javnost, ali sada je procurio i objavljene su slike iz snimka.

- Menson ovaj spot nije režirao niti ga je snimio - rekala je njegova portparolka, dok svetski mediji tvrde da je Menson odgovoran za ovaj snimak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pevačica Lana Del Rej u brutalnim scenama silovanja! (18+)

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014

Brutalni snimak u kome Lana Del Rej glumi silovanje procureo je u javnost. Sumnja se da je "muški" lik u snimku Merlin Menson, koji opovrgava te tvrdnje. Snimak nije za mlađe od 18 godina...Popularni pevač Merilin Menson demantovao je da ima ikakve veze sa snimkom koji je procurio u javnost u kome...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.