Ivanović ulaže prigovor na optužnicu

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović ulaže prigovor na optužnicu

Advokat Nebojša Vlajić koji brani Olivera Ivanovića, optuženog za ratne zločine, izjavio je da je današnje ročište u Osnovnom sudu u Severnoj Mitrovici bilo tehničkog karaktera radi pripreme za suđenje koje će najverovatnije uslediti i najavio da će odbrana podneti prigovore na optužnicu i dokaze.

„Naravno da se izjasnio da nije kriv ni po jednoj tački optužbe. Kako se drugačije može izjasniti čovek koji sa time nema nikakve veze, niti može da ima. Jednostavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi od početka ističemo da su optužbe lažne i neosnovane. Odbrani je dat rok od 30 dana da podnese svoje prigovore na optužnicu i prigovore na dokaze kao i predloge svojih dokaza, i mi ćemo to svakako učiniti“, rekao je Vlajić Radio Slobodna Evropa.

On je dodao da će sledeće ročište biti zakazano nakon isteka roka od 30 dana.

Oliver Ivanović i još četvorica optuženih za učešće u ratnim zločinima i teško ubistvo negirali su danas krivicu. red osnovnim sudom u Severnoj Mitrovici. Ivanoviću je pitvor produžen za još dva meseca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.