IoT week u Beogradu — konferencija i hakaton sa nagradnim fondom od 10.000€

Izvor: ITdogadjaji.com, 27.Maj.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IoT week u Beogradu — konferencija i hakaton sa nagradnim fondom od 10.000€

Srbija će biti domaćin velike globalne konferencije IoT Week 2016, koja će biti održana u periodu 31. maj – 2. jun u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

U tri konferencijska dana, evropski i svetski stručnjaci iz domena Interneta inteligentnih uređaja (IoT) odgovoriće na ključna pitanja:

Pored glavnog konferencijskog programa, u okviru događaja biće održan i IoT Week Hackaton čiji su suorganizatori ICT istraživački projekat SocIoTal, RERUM, Almanac, ClouT >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << i kompanija Microsoft. Hakaton je podržan i od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Za ukupan fond od 10.000 evra, takmičiće se timovi programera i hakera će u tri kategorije:

Početak konferencije je u 09.00, 31.maja. Organizatori konferencije su međunarodna organizacija IoT Forum i lokalni domaćin konferencije, kompanijaDunavNET iz Novog Sada.

Program možete naći ovde, a registraciju i kotizacije ovde.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.