Internet domen Sex.com prodat za 13 miliona dolara

Izvor: Informacija.rs, 22.Okt.2010, 04:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet domen Sex.com prodat za 13 miliona dolara

Internet domen sex.com koji se smatra najvrednijim domenom na svetu, stavljen je na aukciju u julu ove godine kada je kompanija Escom LLC, u čijem je vlasništvu bio, bankrotirala. Nepoznata kompanija Clover Holdings koja je registrovana na karibskom ostrvu Sveti Vinsent, izašla je sa najboljom ponudom za domen.

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Sex.com prodat za 13 miliona

Izvor: B92, 22.Okt.2010

Internet domen sex.com prodat je za 8.2miliona funti, odnosno 13 miliona dolara...Izvor: PC Press.. ..Popularni domen bivši vlasnik, Escomm LLC, pustio je u prodaju jula 2010. godine i to zbog bankrota. Kupac koji je dao najvišu ponudu, i koji je novi vlasnik domena, je Clover Holdings, kompanija sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.