Imlek donirao svoje proizvode ustanovama za bolesnu i nezbrinutu decu

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Imlek" donirao svoje proizvode ustanovama za bolesnu i nezbrinutu decu

Kompanija Imlek je u susret novogodišnjim praznicima tradicionalno donirala svoje proizvode u devet ustanova koje zbrinjavaju bolesnu i decu bez roditeljskog staranja.

Mlečne poklon pakete štićenicima Doma za nezbrinutu decu „Dragutin Filipović Jusa“ uručili su predstavnici kompanije Imlek kao i čuveni Mića i Aćim, junaci serije „Na slovo, na slovo“ koji su mališanima priredili sjajnu zabavu.

Direktorka korporativnih i regulatornih poslova Danube Foods >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << grupe, u okviru koje posluje kompanija Imlek, Svetlana Glumac, podelila je mališanima mlečne poklon pakete poručujući da je osmeh na dečijim licima ono čemu teži ova kompanija.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam deo kompanije IMLEK koja kontinuirano pomaže deci, ne samo pred praznike, već tokom čitave godine. Kroz mnogo ovakvih donacija i druženja, kao kompanija društvu iskazujemo odgovornost, a deci pružamo ljubav i podršku, i pokazujemo im da nisu i nikada neće biti sami “, izjavila je Svetlana Glumac.

Mleko i mlečne proizvode kompanija Imlek tradicionalno je donirala i Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, Udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava školjka", Centru za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj, Domovima za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj", „Drinka Pavlović“, „Moša Pijade“, OŠ “Sava Jovanović Sirogojno”, kao i manastiru Svete Petke u Paraćinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.