Ilićevi skandali bez posledica

Izvor: Blic, 01.Okt.2014, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilićevi skandali bez posledica

Svako ima pravo da ukaže ako misli da nešto nije dobro, ali mislim da je mnogo lakše pričati sa strane nego svakodnevno posećivati gradilišta i rešavati probleme - rekla je za “Blic” potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović povodom nove javne polemike koju je ministar bez portfelja Velimir Ilić poveo protiv svojih kolega iz Nemanjine 11.

Iako nije izgovorio njihova imena, Ilić je u medijima sugerisao da Mihajlovićeva i ministar Bratislav Gašić loše rade, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se otvoreno ustremio na direktora Kancelarije za obnovu poplavljenih područja Marka Blagojevića, kog je optužio za sporost i neefikasnost. Ipak, niko od prozvanih nije želeo da kaže da li će, možda, zatražiti sankcije za Ilića.

Ilić je, komentarišući varnice između njega i Gašića, kazao da on za čišćenje terena ne bi uključivao vojna vozila, jer su “spora i troše mnogo goriva”.

Gašić kaže za “Blic” da je “siguran” da Ilić nije njega prozivao jer Vojska ima najsavremenije mašine.

- Doduše, nemamo “ono sa rukom što ide napred, ovako, onako”, ali siguran sam da nije mislio tako, a pogotovo ne na mene - kazao je duhovito Gašić, koji nije želeo da komentariše da li Ilić sa ovakvim ponašanjem može i treba da ostane član Vlade.

Blagojević je, pak, rekao da “(ako obnova) sad ide sporo, šta je bilo do tada - malo smo kraduckali”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.