IFA 2015: Acer najavio i Predator 6 gejming smartfon

Izvor: B92, 03.Sep.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IFA 2015: Acer najavio i Predator 6 gejming smartfon

Pored novih laptopova i tableta iz Predator linije uređaja namenjenih igračjoj populaciji, Acer je na ovogodišnjem IFA sajmu najavio još jedan gejming uređaj - Predator 6 mobilni telefon.

Prezentacija uređaja je bila štura, kada su specifikacije i lansiranje uređaja na tržište u pitanju, ali je uokvirena ideja o tome šta se od telefona može očekivati.

Acer Predator 6 smartfon će imati desetojezgarni MediaTek čip (verovatno MTK 6797 Helio X20) i 4GB RAM-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dijagonala ekrana nije obelodanjena, ali pogled na ime uređaja ukazuje da će ekran biti u rangu šest inča. Rezolucija ekrana nije objavljena. Acer je istakao da će telefon imati 21MP kameru na poleđini. Kada su gejming funkcije u pitanju, Predator 6 telefon će imati isti sistem sa četiri zvučnika, koji se može videti i na Predator tabletu, tako da možemo očekivati izuzetan zvuk. Dodatno, telefon će imati opciju haptičkog vibriranja, poput gejming kontrolera. Ovo je trenutno sve što se zna o Acer Predator 6 telefonu, a očekuje se da kompanija više detalja objavi u narednom periodu.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.