Izvor: Tech-Lifestyle.com, 26.Sep.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei – Telefoni za srednju klasu

Na sajmu u Berlinu Huawei je predstavio više od jednog uređaja: Huawei Nova i Nova plus su novi telefoni, a Media Pad M3 novi tablet.
Telefoni za Selfie generaciju – godišta 18 do 24 godine. Nova, sa prednjom kamerom od 8 Mpx, predviđen i za slikanje pri slabom svetlu. Ima Beautiful skin 3.0, sa realnim bojama; Beauty makeup 2.0, sa 8 scenarija; Selfie se sada može praviti s jednom rukom, a treba mu samo 0,3 sekunde za autofokus. Ima i OIS, a snima i 4k video.
Nova
Ergonomski dizajn, snažne performanse i kompaktno kućište su ključni elementi ovog telefona. Nastavlja dizajneri put koji je predstavio P9, sa prednjim staklom 2.5 druge generacije. Procesor je brži, baterija duže traje, ima više memorije i procesor Snapdragon 625 sa osam procesora A53. Baterija od 3020mAh podržava brzo punjenje, a traje čak do pet sati za Pokemon GO, ili do dva dana prosečnog korišćenja. Ima USB type C priključak koji podržava prži protok podataka i jaču struju pri punjenju. Fingerprint na zadnjem delu telefona (ispod kamere) je posebno siguran u detekciju, čak i ’rapave jagodice.

Kamere su od 8 i 12 Mpx, a glavna podržava i snimanje 4K videa.
Kako to korisnici žele, ovo je Dual SIM, a na drugu poziciju može da se stavi i mem. kartica. Slušalice simuliraju 7.1 sistem. Stiže u nekoliko boja – beloj, srebrnoj, zlatnoj i roze.
Nova plus
Dizajneri liči na htc i na mnoge telefone koje ste već videli, ali je lepo uklopljen i odiše svežim identitetom. Ima veći ekran i veću baterija od manje Nove. Sa 5.5 inča ekrana FHD rezolucije veoma je kompaktan. Baterija od 3340 mAh će trajati preko dva dana korišćenja. Prednja kamera je od 8, a glavna od 16 Mpx, sa optičkom stabilizacijom.
Donosu nove opcije za lakše korišćenje aplikacija, kao na primer crop video – dva puta dupli klik – na početku i na kraju željene sekvence i imate svoj video fajl spreman za deljenje. Takože ima i čuvanje celih web stranica, a ne samo screen shot-a. Stiže u tri boje.

Oba teleofna imaju finger print koji je programabilan – svaki prst otvara drugu aplikaciju.
Cena? Nova 399 EUR, Nova plus 429 EUR, oba za 3/32 GB memorije
Media Pad M3
Telo je potpuno od metala, a opet je veoma lagan. Unutra je Kirin 950 cipset. Ima i multifunkcionalni čitač otiska prsta: kratak, dugi pritisak i prevlačenje prstom. Ekran je dijagonale 8,4 inča, 2k rezolucije.

Stiže sa AKG slušalicama, a ima i 2 zvučnika u tabletu i AKM čipset. Biće WiFi i LTE verzija.
Cena je od 349 EUR za 4/32GB WiFi pa do 449 EUR za 4/64 LTE.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.